Graellada de peix i marisc amb salsa de llima

Graellada de peix i marisc amb salsa de llima

Peix i marisc a la graella amb salsa cítrica. Deliciós!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   6 talls de cibulet
  • •   2 llimes
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de rap, els filets de sardina, les broquetes de sípia i els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Submergeix les cloïsses directament congelades en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les.

 

Prepara la salsa barrejant una mica de la pell de les llimes ratllada, el seu suc, l’oli, mitja culleradeta de sal, el julivert directament congelat i el cibulet picat.

 

Escalfa una graella i cuina-hi el rap, els llagostins i les broquetes 2-3 minuts per cada costat.

 

Per acabar, cuina-hi les cloïsses i els filets de sardina durant 2 minuts per cada costat. Pinta el peix i el marisc amb la salsa preparada a mesura que els vagis traient de la graella i serveix-los en una safata prèviament escalfada. Serveix la resta de la salsa a part.

 

Cuina Graellada de peix i marisc amb salsa de llima amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits