Papillota de salmó amb sípia, ceps i espàrrecs

Papillota de salmó amb sípia, ceps i espàrrecs

Papillota de salmó amb sípia, ceps i espàrrecs

Salmó a la papillota amb espàrrecs i bolets pas a pas!

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
430 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sípia a la nevera, sobre un recipient amb reixeta.

 

Talla 4 trossos quadrats de paper de forn o d’alumini de 40 cm. Posa un llom de salmó, sense l’envàs i directament congelat, sobre cada quadrat, salpebra’ls, afegeix-hi una mica de vi blanc i anet. Ajunta dues de les puntes del paper i doblega-les sobre elles mateixes. Cou-ho al forn, prèviament encès a 180ºC, durant 15-18 minuts.

 

Salta els ceps, directament congelats, amb una mica d’oli ben calent, salpebra’ls i reserva’ls. Trosseja els espàrrecs i salta’ls directament congelats, salpebra’ls i reserva’ls.

 

Finalment, encara en el mateix oli, cuina la sípia per cada costat a foc fort fins que agafi color, reserva-la i talla-la. Afegeix-hi la dosi d’all directament congelada, la sípia tallada i torna a afegir-hi els espàrrecs tallats i els ceps.

 

Posa el salmó al plat i acompanya’l amb el saltat de sípia. Pots donar forma al saltat amb una anella.

 

Cuina Papillota de salmó amb sípia, ceps i espàrrecs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits