Sopa de peix amb galets farcits de gambes

Sopa de peix amb galets farcits de gambes

Recepta de sopa de peix amb gambes… Deliciosa!

Dificultat Alta
45 min
Primer plat
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   75 g de tomàquet pelat a daus
  • •   150 g de galets mitjans
  • •   1 clara d’ou
  • •   Brandi
  • •   Pebre blanc
  • •   Oli d’oliva i sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Bull el preparat per a sopa directament congelat amb un litre i mig d'aigua freda.

 

Mentrestant, descongela les gambes submergint-les en aigua freda i, un cop descongelades, escorre-les. Pela-les i separa, per una banda, les cues i, per l'altra, els caps i les pells.

Sofregeix la ceba i l'all directament congelats amb una mica d'oli. Un cop la ceba sigui transparent, afegeix-hi els caps i les pells de les gambes, fes una reducció amb el brandi i tira-hi un polsim de pebre dolç.

 

Tot seguit, agrega-hi el tomàquet i sofregeix-lo a foc lent. Pica les cues de les gambes ben petites, salpebra-les i barreja-les amb la clara a mig muntar. Recorda que és molt important respectar les proporcions de gambes i clares, ja que si la pasta és massa líquida no qualla prou bé.

 

Guarda la barreja a la nevera una estona perquè la pasta estigui ben freda. Afegeix el sofregit a la sopa, bull-la 5 minuts més i passa-la per un colador. Afegeix-hi una picada feta amb l'ametlla i una mica de sal.

 

Bull els galets durant 8 minuts, refreda'ls i farceix-los amb la barreja de gambes amb l'ajuda d'una mànega pastissera. Finalment, afegeix-los a la sopa i cou-los 4 minuts més sense deixar que aquesta bulli.

 

Cuina Sopa de peix amb galets farcits de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!