Mini broquetes de llagostí, alvocat i pinya

Mini broquetes de llagostí, alvocat i pinya

Recepta de broquetes de llagostins amb alvocat i pinya. Un plat molt exòtic!

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
245 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de llenques de pernil serrà
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre negre mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins en una plata amb reixeta a la nevera. Descongela també la pinya trossejada.

 

Deixa descongelar també l’alvocat submergint-lo en aigua freda en l’envàs mateix del buit, sense obrir ni punxar la bossa, durant aproximadament 20-25 minuts i talla’l a daus.

 

Pela els llagostins. Alterna els llagostins amb el pernil, la pinya trossejada i l’alvocat en broquetes petites de fusta. Salpebra les broquetes i serveix-les en copes o gots com a aperitiu acompanyades de salsa cocktail.

 

Cuina Mini broquetes de llagostí, alvocat i pinya amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits