Rap amb raïm i cebetes glacejades al cava

Rap amb raïm i cebetes glacejades al cava

Recepta de rap arrebossat acompanyat de raïm. Tasta-la!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
315 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 ampolla de crema de llet
  • •   300 g de raïm blanc
  • •   1/2 ampolla de cava
  • •   Mitja llimona
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Farina
Preparació Mostrar Mostrar

La nit abans deixa descongelar el rap a la nevera, sobre una safata amb reixeta.

 

Bull les cebes perla, directament congelades, durant uns 5 minuts; retira-les de l’aigua i refreda-les. En la mateixa aigua, afegeix-hi la juliana de verdures directament congelada, escalda-la 2 minuts, refreda-la i reserva-la.

 

Renta el raïm i reserva 24 grans pelats. Pots triturar la resta amb una mica d’aigua i unes gotes de llimona; finalment, cola-ho.

 

Un cop el rap estigui descongelat, sala’l, enfarina’l i fregeix-lo. Dins d’una cassola plana escalfa una mica d’oli, sofregeix-hi les cebes perla prèviament bullides i, quan estiguin ben cuites, aboca-hi mitja ampolla de cava, deixa-ho reduir i afegeix-hi la crema de llet i el suc del raïm.

 

Torna a posar el rap a la cassola, afegeix-hi el raïm pelat, les verdures juliana i acaba la cocció. Pots decorar-ho amb una mica de julivert.

 

Cuina Rap amb raïm i cebetes glacejades al cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits