LLagosta amb salsa trufada

LLagosta amb salsa trufada

Recepta de llagosta amb salsa de trufes. Triomfa amb aquest plat!

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   4 mitges llagostes cuites la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   30 g de mantega
  • •   30 g de farina
  • •   1/2 litre de llet
  • •   1 rajolí de brandi
  • •   8 g de tòfona
  • •   2 rovells d’ou
  • •   Sal , pebre i nou moscada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les mitges llagostes cuites amb la carn mirant cap avall sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Treu la carn de la closca i talla-la a rondanxes. 

 

Fes una beixamel desfent la mantega, afegeix-hi la farina i, quan hagi agafat una mica de color, afegeix-hi el brandi. Flameja-ho i a continuació vés-hi incorporant la llet sense deixar de remenar. Rectifica amb sal, pebre i nou moscada.

 

Un cop feta la beixamel, retira-la del foc i afegeix-hi els dos rovells d'ou, sense parar de remenar, i la tòfona picada. 

 

Posa una mica de beixamel dins la closca, posa les rodanxes de llagosta a sobre i afegeix-hi la resta de beixamel. Finalment, gratina-ho al forn.

 

Cuina LLagosta amb salsa trufada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits