Cua de llagosta a la catalana

Cua de llagosta a la catalana

Exquisida recepta de marisc a la catalana.

Dificultat Mitja
50 min
Segon plat
510 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 grans d’alls
  • •   200 g de tomàquet
  • •   Avellana torrada
  • •   Carquinyolis
  • •   Safrà
  • •   Pebre vermell dolç la Sirena
  • •   40 g de xocolata
  • •   Farcellet d’herbes aromàtiques (llorer, farigola, orenga)
  • •   1/4 litre d’aigua
  • •   Vi blanc i brandi
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la cua de llagosta en la nevera en una safata amb reixeta.

Per elaborar el fumet, bull el preparat per a sopa congelat en ¼ de litre d'aigua durant 20 minuts. Després cola'l.

Fregeix en abundant oli calent la ceba junt amb el farcellet d'herbes en una cassola de fang. Quan la ceba comenci a agafar color, afegeix la llagosta tallada a mitges rodanxes. Quan la llagosta estigui una mica daurada fes una reducció amb el vi blanc i incorpora seguidament el tomàquet ratllat, la sal i el pebre. Deixa-ho coure i afegeix una mica de fumet de peix.

Fes una picada amb l'all, el julivert, el carquinyoli, el pebre vermell, xocolata, avellanes torrades i safrà. Afegeix a la picada una mica de fumet i incorpora-ho al guisat que haurà de coure uns 10 minuts més.

Ja el pots servir amb el julivert picat.

Cuina Cua de llagosta a la catalana amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits