Calamars farcits de bolets i botifarra negra

Calamars farcits de bolets i botifarra negra

Recepta de calamars farcits pas a pas.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
358 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de botifarra negra
  • •   15 g d’ametlla torrada
  • •   2 copes de vi blanc
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelats, neteja’ls de tripa, ploma i boca (si ho fas sota l’aixeta amb un fil d’aigua t’anirà millor), i deixa’ls escórrer. Una vegada descongelats, trosseja els tentacles.

Descongela els bolets en un recipient amb reixeta a la nevera; una vegada descongelats, trosseja'ls.

 

Escalfa una paella amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi 2 dauets d’all i, quan comencin a daurar-se, afegeix-hi els tentacles i els bolets i salta-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi 2 dauets de julivert, la botifarra esmicolada, sal i pebre, sofregeix-ho durant 5 minuts i deixa-ho refredar.

 

Farceix els calamars amb el farciment de bolets i la botifarra i tanca’ls amb escuradents.

 

Escalfa una cassola amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi la ceba juliana i sofregeix-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi els calamars, sofregeix-ho 2 minuts, rega-ho amb el vi blanc i guisa-ho durant 5 minuts.

 

Afegeix-hi una picada feta amb les ametlles, la resta d’all i julivert, sal i pebre, cou-ho 2 minuts més i serveix-ho de seguida.

 

Cuina Calamars farcits de bolets i botifarra negra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits