Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamars farcits de bolets i botifarra negra
Descongela els calamars i els bolets en un recipient amb reixeta a la nevera; una vegada descongelats, trosseja els bolets i els tentacles dels calamarsons.
Escalfa una paella amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi 2 dauets d’all i, quan comencin a daurar-se, afegeix-hi els tentacles i els bolets i salta-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi 2 dauets de julivert, la botifarra esmicolada, sal i pebre, sofregeix-ho durant 5 minuts i deixa-ho refredar.
Farceix els calamars amb el farciment de bolets i la botifarra i tanca’ls amb escuradents.
Escalfa una cassola amb 2 cullerades d’oli, afegeix-hi la ceba juliana i sofregeix-ho durant 5 minuts. Afegeix-hi els calamars, sofregeix-ho 2 minuts, rega-ho amb el vi blanc i guisa-ho durant 5 minuts.
Afegeix-hi una picada feta amb les ametlles, la resta d’all i julivert, sal i pebre, cou-ho 2 minuts més i serveix-ho de seguida.
Que fàcil que és menjar bé