Arròs amb gambes, verdures i curri

Arròs amb gambes, verdures i curri

Recepta d’arròs amb gambes i saltat de verdures amb curri.

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
470 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   320 g d’arròs
  • •   Curri
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les cues de gamba en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta les gambes en una cassola amb una mica d’oli ben calent durant un parell de minuts i reserva-les. Salta els xampinyons directament congelats a la mateixa cassola durant 3 o 4 minuts i reserva’ls.

 

Encara al mateix recipient afegeix-hi la juliana de verdures i la dosi d’all directament congelades i deixa-ho ofegar a foc mitjà fins que estigui descongelat.

 

Seguidament incorpora-hi els xampinyons i una culleradeta de curri. Afegeix-hi l’arròs i 1 litre d’aigua, salpebra-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant uns 18 minuts. Torna-hi a incorporar les gambes, rectifica de sal i de pebre i deixa-ho coure 2 minuts més.

 

Cuina Arròs amb gambes, verdures i curri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!