Arròs amb gambes, verdures i curri

Arròs amb gambes, verdures i curri

Recepta d’arròs amb gambes i saltat de verdures amb curri.

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
470 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les cues de gamba en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta les gambes en una cassola amb una mica d’oli ben calent durant un parell de minuts i reserva-les. Salta els bolets directament congelats a la mateixa cassola durant 3 o 4 minuts i reserva’ls.

 

Encara al mateix recipient afegeix-hi la juliana de verdures i la dosi d’all directament congelades i deixa-ho ofegar a foc mitjà fins que estigui descongelat.

 

Seguidament incorpora-hi els bolets i una culleradeta de curri. Afegeix-hi l’arròs i 1 litre d’aigua, salpebra-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant uns 18 minuts. Torna-hi a incorporar les gambes, rectifica de sal i de pebre i deixa-ho coure 2 minuts més.

 

Cuina Arròs amb gambes, verdures i curri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits