Bacallà amb espinacs i mel

Bacallà amb espinacs i mel

Recepta de bacallà amb espinacs i un toc dolç.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 ml de llet
  • •   20 g de farina
  • •   20 g de mantega
  • •   1 cullerada grossa de mel
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Posa el bacallà directament congelat en un recipient i escalda’l amb mig litre d’aigua bullent. Deixa’l amb l’aigua fins que es descongeli, escorre’l i guarda l’aigua.

 

Desfés la mantega en un recipient al foc, afegeix-hi la farina i, un cop tinguem una pasta homogènia, afegeix-hi també la llet ben calenta a poc a poc sense parar de remenar, com si fessis una beixamel. Un cop hi hagis afegit tota la llet, afegeix-hi també el suc de l’escaldat necessari fins a obtenir una salsa cremosa; salpebra-la i afegeix-hi la mel.

 

Posa els espinacs, directament congelats, en una paella i salta’ls durant uns minuts; barreja’ls amb una mica de salsa i fes una base en una safata de forn.

 

Col.loca els filets de bacallà a sobre i cobreix-los amb la resta de salsa. Posa-ho al forn, prèviament encès a 180ºC, durant 10 minuts i, després, 3 o 4 minuts més amb el gratinador.

 

Cuina Bacallà amb espinacs i mel amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits