Espaguetis amb salsa de musclos

Espaguetis amb salsa de musclos

Recepta d’espaguetis amb salsa de musclos i formatge ratllat.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
672 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g tomàquet pelat a daus
  • •   300 g d’espaguetis
  • •   200 ml de nata líquida
  • •   75 ml de vi blanc
  • •   Formatge parmesà
  • •   Pebre negre molt
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Cou els espaguetis en 3 litres d’aigua bullent amb 30 grams de sal i una fulleta de llorer fins que estiguin al dente.

 

Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan sigui tendra, afegeix-hi la dosi d’all i, posteriorment, el tomàquet.

 

Afegeix-hi el vi blanc i deixa que redueixi. Afegeix-hi la nata líquida i, quan estigui calenta, la meitat dels musclos directament congelats. Quan estiguin descongelats, tritura la salsa i salpebra-la.

 

Escalfa la salsa una altra vegada i afegeix-hi la resta de musclos i la dosi de julivert directament congelat. Serveix els espaguetis amb la salsa de musclos i una mica de formatge parmesà ratllat.

 

Nota: la salsa de musclos es pot utilitzar per acompanyar qualsevol plat de pasta.

 

Cuina Espaguetis amb salsa de musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits