Tellerines amb vi blanc

Tellerines amb vi blanc

Recepta de tellerines amb vi blanc. Boníssimes!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de vi blanc (1 got)
  • •   1 culleradeta de postres de farina
  • •   Sal, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les tellerines en el frigorífic.

 

Ofega la ceba directament congelada amb una mica d’oli i a foc lent (millor tapada). Un cop sigui transparent apuja el foc, afegeix-hi les dosis d’all i julivert directament congelades i deixa-ho que sofregeixi una mica.

 

Afegeix-hi la mica de farina, remena-ho i, tot seguit, posa-hi les tellerines i el vi blanc, i deixa-les obrir a foc fort i tapades uns minuts. Salpebra-les, si cal, i menja-les encara calentes.

 

Cuina Tellerines amb vi blanc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits