Suquet de medalló de lluç

Suquet de medalló de lluç

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de tomàquet pelat a daus
  • •   500 g de patates
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa 4 cullerades d'oli en una cassola, afegeix-hi l'all directament congelat, remena'l i cou-lo a foc suau. Abans que es dauri, agrega-hi el tomàquet i sofregeix-lo durant 1 minut. Afegeix-hi després les patates pelades i tallades a rodanxes fines.

 

Cobreix-ho ben just amb aigua calenta i submergeix-hi els medallons de lluç directament congelats. Salpebra-ho i deixa-ho coure tot junt entre 15 i 20 minuts, fins que les patates estiguin cuites.

 

Abans de servir el plat, afegeix-hi una mica de julivert directament congelat. Si vols, pots acabar de condimentar aquest saborós plat amb una mica d'allioli.

 

Cuina Suquet de medalló de lluç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits