Suquet de calamar i carxofa

Suquet de calamar i carxofa

Recepta de sopa de calamars amb tomàquet i carxofes.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
380 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una cassola amb una mica d’oli cuina l’all directament congelat i, abans que agafi color, afegeix-hi el tomàquet. Seguidament incorpora-hi les patates pelades i tallades a rodanxes molt fines, els calamars salpebrats, la carxofa directament congelada i una mica d’aigua (sense arribar-ho a cobrir), i deixa-ho coure a foc fort 15 minuts.

 

Finalment, afegeix-hi el julivert directament congelat i deixa-ho coure 5 minuts més fins que la patata sigui cuita i els calamars tendres. Rectifica de sal i de pebre.

 

Cuina Suquet de calamar i carxofa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits