Risotto de gamba austral

Risotto de gamba austral

Recepta de risotto de marisc amb gamba austral…boníssim!

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
500 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   320 g d’arròs
  • •   30 g de mantega
  • •   50 g de formatge gruyère
  • •   Sal , pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes submergides en aigua freda durant uns minuts fins que tinguin textura de descongelades.

 

Mentrestant cou el preparat per a sopa de marisc directament congelat en 1 litre d’aigua durant 4 minuts, a partir del moment que bulli l’aigua.

 

En una cassola amb un raig d’oli salta les gambes uns minuts, reserva-les i sofregeix el pebrot, la ceba i l’all directament congelats.

 

Quan les hortalisses siguin cuites i ja tinguin una mica de color, afegeix-hi l’arròs, remena-ho fins que tot quedi ben barrejat i salpebra-ho. Afegeix-hi la meitat del fumet de peix colat, deixa-ho coure 15 minuts a foc viu remenant de tant en tant i vés afegint-hi la resta de brou que sigui necessari.

 

Afegeix-hi el julivert directament congelat, la mantega trossejada i el formatge ratllat, remena-ho sovint i deixa-ho coure 2 minuts mes. Afegeix-hi les gambes i acaba la cocció en 3 minuts. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar un parell de minuts abans de servir-ho.

 

Cuina Risotto de gamba austral amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits