Penca de bacallà amb patates i ou ferrat

Penca de bacallà amb patates i ou ferrat

Recepta de bacallà amb ou, patates i pebrots.

Dificultat Baixa
40 min
Primer plat
720 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pebrot verd italià
  • •   Mig pebrot vermell cru
  • •   4 ous
  • •   120 ml d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les penques de bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera. Neteja els pebrots, talla’ls en tires i elimina’n les llavors.

 

Sofregeix suaument la ceba directament congelada uns 30 minuts fins que sigui daurada en una paella amb 2 cullerades d’oli. Mentrestant, en una paella més gran escalfa 3 cullerades d’oli i fregeix-hi el pebrot un parell de minuts.

Afegeix-hi les patates directament congelades, salpebra-ho lleugerament i cuina-ho a foc suau 15 minuts.

 

Passat aquest temps, afegeix el bacallà i la ceba sofregida a les patates i cuina-ho tapat durant 4 minuts.

 

Escorre una mica de l’oli sobrant i reparteix la preparació en 4 cassoletes de fang. Fregeix els ous d’un en un en l’oli restant, sala’ls i afegeix-los a les cassoletes. Serveix-ho immediatament.
 

 

Cuina Penca de bacallà amb patates i ou ferrat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits