Penques bacallà dessalat MSC

Penques bacallà dessalat MSC

Skin pack 250 g
Icono la Sirena Descuento
6,99 €

1kg =27,96 €

UDS

Descripció

La penca és la part de la ventresca i de la cua del bacallà. Aquesta s’elabora de forma molt artesana, ja que el bacallà es sala i dessala de forma tradicional, amb canvis d’aigua regulars després d’una curació de varis mesos en sal. Així obtenim un bacallà amb una textura melosa i amb un sabor inigualable.

 

Com va envasada al buit, pots descongelar-la de forma ràpida i preparar en pocs minuts deliciosos guisats, cassoles o saltats: bacallà al pil-pil, amb samfaina,...

 

Procedent d´una pesqueria sostenible certificada MSC. www.msc.org/es . Gràcies per triar un producte que compleix els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. www.msc.org/es

 

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut de proteïna. Se'n recomana el consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada amb activitat física adaptada a cada individu.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela el morro de bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera. O bé, submergeix en aigua freda amb el mateix envàs, sense obrir ni punxar la safata al buit, fins que perdi la textura de congelat. Cuinar la recepta al gust.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PENCA DE BACALLÀ DESSALAT MSC I ULTRACONGELAT. Gadus morhua. Ingredients: Bacallà (PEIX), sal.

Ens esforcem perquè els nostres productes estiguin lliures d'espines, però en pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 60 kcal/253 kj; Greixos: 0,4 g (dels quals, Saturats: 0,3 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 1,6 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27, Subzona I. Mar de Barents; Subzona II. Mar de Noruega, Spitzberg i Illa dels Ossos; Subzona V. Fons d’Islàndia i de les Fèroe.
MAPA FAO

Art de pesca

Sedals i hams
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0207

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits