Braó de porc amb minestra

Braó de porc amb minestra

Recepta tradicional de braó de porc amb minestra. Exquisida!

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 braons de porc tallats per la meitat
  • •   1 ou dur
  • •   1 copa de brandi
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 culleradeta de farina
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Salpebra els braons per tots els costats. Escalfa l’oli en una paella i cuina-hi els braons fins que siguin daurats.

 

Retira els braons de la paella i col.loca’ls en una olla de pressió amb l’oli utilitzat per fregir-los i la ceba directament congelada. Sofregeix-ho durant 6-7 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi l’all directament congelat i cuina-ho 1 minut més. Empolvora-ho amb la farina, remena-ho fins que hi quedi ben integrada i ruixa-ho amb el brandi.

 

Afegeix-hi 100 ml d’aigua i tanca l’olla. Cuina-ho durant 25 minuts des que hagi pujat la vàlvula.

 

En una altra olla, bull la minestra directament congelada en abundant aigua amb sal durant 10-12 minuts. Escorre-la i barreja-la a l’olla de pressió amb el braó. Afegeix-hi el julivert directament congelat, rectifica de sal i sacseja l’olla una mica perquè els ingredients es barregin bé.

 

Serveix-ho ben calent en plats fondos, acompanyat d’un ou dur tallat a quarts.

 

Consell: si no disposes d’una olla de pressió pots cuinar el braó en una olla tradicional, de la mateixa manera, ampliant la cocció a 1 hora i mitja.

 

Cuina Braó de porc amb minestra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits