Llagostins amb chardonnay

Llagostins amb chardonnay

Recepta de llagostins amb vi chardonnay i ametlles. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g d’ametlla torrada
  • •   1/2 litre de vi chardonnay
  • •   75 g de mantega
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Desfés la mantega en una cassola, afegeix-hi els llagostins, directament congelats, i deixa'ls tapats.

 

Passats tres minuts, aboca-hi la picada feta amb l'ametlla i la ceba, i també l'all i el julivert directament congelats. Afegeix-hi el vi blanc, redueix-ho i deixa-ho coure un minut més tot plegat.

 

Finalment, rectifica de sal i de pebre i serveix-ho calent.

 

Cuina Llagostins amb chardonnay amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits