Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pollastre rostit farcit de pernil i formatge amb salsa de bolets
Descongela el pollastre rostit submergint-lo en aigua freda sense retirar l'envàs. Després retira la xarxa i talla'l en rodanxes d'un cm.
Sofregeix la ceba i l'all directament congelats amb una mica d'oli. Quan la ceba estigui transparent, afegeix el vi blanc i redueix-lo. Tot seguit, afegeix els bolets directament congelats i, uns 10 minuts després, agrega la nata líquida, la sal, el pebre i deixa-ho al foc 5 minuts més. Tritura-ho.
Escalfa el forn a 180º, posa una mica de salsa a la safata del forn, afegeix el pollastre porcionat a sobre i una mica més de salsa. Tapa-ho amb paper d'alumini i escalfa-ho al forn durant uns 15 minuts.
Que fàcil que és menjar bé