Pollastre rostit farcit de pernil i formatge amb salsa de bolets

Pollastre rostit farcit de pernil i formatge amb salsa de bolets

Recepta de pollastre farcit de pernil i formatge. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
520 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   125 ml de nata líquida
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el pollastre rostit submergint-lo en aigua freda sense retirar l'envàs. Després retira la xarxa i talla'l en rodanxes d'un cm.

 

Sofregeix la ceba i l'all directament congelats amb una mica d'oli. Quan la ceba estigui transparent, afegeix el vi blanc i redueix-lo. Tot seguit, afegeix els bolets directament congelats i, uns 10 minuts després, agrega la nata líquida, la sal, el pebre i deixa-ho al foc 5 minuts més. Tritura-ho.

 

Escalfa el forn a 180º, posa una mica de salsa a la safata del forn, afegeix el pollastre porcionat a sobre i una mica més de salsa. Tapa-ho amb paper d'alumini i escalfa-ho al forn durant uns 15 minuts.

 

Cuina Pollastre rostit farcit de pernil i formatge amb salsa de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat