Amanida tèbia d'escamarlans i vieires

Amanida tèbia d'escamarlans i vieires

Amanida tèbia d'escamarlans i vieires

Recepta de vieires i escamarlans en amanida en vídeo. Tasta-la!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
405 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja d'enciams gourmet
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   3 cullerades de sucre morè
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Sal Maldon
  • •   Sal fina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la carn de vieira en el seu propi envàs a la nevera, si tens pressa es pot submergir l'envàs en aigua freda. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal just abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre i reserva’ls. Descongela el mango en un plat i trosseja-ho posteriorment.

 

Col·loca els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l'ajuda d'un ganivet o tisores molt afilades, talla’ls en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després cap al cap.

 

Descongela l'alvocat en un plat dins o fora de la nevera, depenent de la pressa que tinguis. Posteriorment talla-ho en daus.

 

Prepara en un bol, la vinagreta amb el vinagre de Mòdena, la dosi de julivert, sal, pebre i oli d'oliva verge extra. (1 part de vinagre i 5 d'oli).

 

Escalfa una paella amb una mica d'oli i salta la carn de vieira durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reserva-la.

 

A la mateixa paella amb una mica d'oli afegeix la ceba directament congelada, quan agafi color daurat afegeix un raig de vi blanc i tres cullerades de sucre i cuina lentament la ceba fins que s'hagi dissolt el sucre.

 

Escalfa una paella amb oli i cuina els escamarlans a la planxa. Col·loca la Barreja d’enciams en el plat, la ceba caramel·litzada, l'alvocat, el mango, la carn de vieira al voltant i els escamarlans, la carn de vieira i els escamarlans amb una mica de sal Maldon i amaneix amb la vinagreta.

 

Nota: pots cuinar els escamarlans al forn durant 4-5 minuts a 200ºC.

 

Cuina Amanida tèbia d'escamarlans i vieires amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits