Rodó de gall dindi amb fruita seca i salsitxes

Rodó de gall dindi amb fruita seca i salsitxes

Recepta de gall dindi amb pinyons, panses, orellanes i fruita seca.

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
735 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   1 rodó de gall dindi rostit farcit de prunes i pinyons la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   200 g de salsitxa
  • •   100 g de prunes seques
  • •   100 g d’orellanes
  • •   50 g de pinyons
  • •   40 g de panses
  • •   1/2 got (100 ml) de xerès dolç
  • •   4 cullerades (40 ml) d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el gall dindi submergint-lo en aigua freda sense retirar-ne l’envàs del buit.

 

Un cop descongelat, retira’n l’envàs i reserva’n el suc. Talla’l en rodanxes d’1 cm aproximadament, posa-les junt amb el suc en una placa de forn i ruixa-ho tot amb l’oli.

 

Afegeix-hi el xerès per sobre, les salsitxes i les fruites seques, salpebra-ho i cuina-ho al forn, preescalfat a 180°C, durant 10 minuts. Retira-ho del forn i serveix-ho en una plata.

 

Consell: si el suc després de la cocció quedés una mica líquid, escalfa’l en un cassó i afegeix-hi 1/2 culleradeta de farina de blat de moro refinada, diluïda en una cullerada d’aigua.

 

Cuina Rodó de gall dindi amb fruita seca i salsitxes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits