Cargols amb romesco

Cargols amb romesco

Recepta de cargols de terra i romesco. Un plat típic!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
220 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g tomàquet pelat a daus
  • •   3 pebrots de romesco
  • •   3 grans d’all
  • •   10 ametlles torrades
  • •   10 avellanes torrades
  • •   2 llesquetes de pa fregit
  • •   1 manat d’herbes aromàtiques (farigola, llorer, orenga...)
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre negre mòlt
  • •   1 pot de salsa romesco la Sirena (opcional)
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els cargols, directament congelats, durant 2 minuts i escorre'ls. Deixa els pebrots de romesco en remull.

 

Posa una mica d'oli en una cassola, sofregeix-hi la ceba directament congelada i, quan sigui dauradeta, afegeix-hi el tomàquet. Deixa-ho concentrar bé, rega-ho amb 2 cullerots d'aigua i afegeix-hi els cargols i el manat d'herbes. Deixa coure el conjunt durant uns 15 minuts.

 

Prepara la picada amb les ametlles, les avellanes, la polpa dels pebrots, els alls i el pa fregit, desfés-la amb una mica d'aigua i afegeix-la a la cassola dels cargols.

 

Deixa-ho coure durant uns 20 minuts o fins que els cargols estiguin al seu punt. Rectifica de sal i pebre. Per facilitar la feina, pots fer servir la nostra salsa romesco i desfer-la igualment amb una mica d'aigua.

 

Cuina Cargols amb romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits