Amanida de llagosta i pinya amb oli de vainilla

Amanida de llagosta i pinya amb oli de vainilla

Amanida de llagosta amb fruita seca i vainilla.

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
520 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   4 mitges llagostes cuites la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   1/2 pinya natural
  • •   150 g de canonges
  • •   60 g de nous pelades
  • •   60 g de dàtils
  • •   60 g de caviar
  • •   1 beina de vainilla
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les cues de llagosta amb la carn mirant cap avall sobre una reixeta perquè els sucs de descongelació quedin a part.

 

Per fer l’oli de vainilla obra la beina al llarg i posa-la amb oli a foc molt baix durant 15 minuts; en cap moment ha de fregir. Si veus que l’oli s’escalfa massa, retira-ho del foc durant una estona.

 

Pela la pinya i talla-la a mitges rodanxes ben fines. Treu el pinyols dels dàtils, talla’ls petits i trosseja les nous. Treu la cua de llagosta de la closca i talla-la a rodanxes; neteja el cap passant-lo per aigua.

 

Torna a omplir la closca amb els canonges i, a sobre, intercala trossos de llagosta i pinya; salpebra-ho. Reparteix les nous, els dàtils i amaneix-ho amb l’oli de vainilla. Finalment, decora amb el caviar.

 

Cuina Amanida de llagosta i pinya amb oli de vainilla amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits