Ta Chow mein de Llagostins (Noodles o fideus xinesos fregits amb llagostins)

Ta Chow mein de Llagostins (Noodles o fideus xinesos fregits amb llagostins)

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
475 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250g. de noodles
  • •   2 cebes tendres verdes o cebes chines tallades fines
  • •   2cm. d'arrel de gingebre
  • •   1 culleradeta de salsa de peix
  • •   1 bitxo
  • •   Oli de sèsam
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, pela’ls. Si ho desitges, pots deixar els caps.

 

Bull els noodles en aigua bullint amb una mica de sal.

 

En un wok, fes el sofregit amb el gingebre rentat i tallat en tires grans, l’oli de sèsam i el xili.

 

Quan el gingebre estigui agafant color, retira’l i afegeix les dosis d’all directament congelats.

 

Salteja els llagostins i reserva’ls.

 

Posteriorment, afegeix el saltat tailandès directament congelat i salteja’l durant 3-4 minuts.

 

Afegeix els noodles i els llagostins i, en 30 segons afegeix la salsa d’ostres i la salsa de peix.

 

Retira del foc, emplata i afegeix la ceba tendre crua tallada molt fina per sobre.

 

 

Nota: Aprofita les closques dels llagostins per preparar un fumet.

Cuina Ta Chow mein de Llagostins (Noodles o fideus xinesos fregits amb llagostins) amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits