Saltat oriental de verdures i gambes

Fondo La Sirena

Saltat oriental de verdures i gambes

Recepta de saltat de verdures i gambes a l’estil oriental. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 rajolí de vi blanc (sake, mirin o vi blanc)
  • •   1 culleradeta de sèsam torrat
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Comencem descongelant les gambes en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfem a foc fort un wok amb una mica d’oli i afegim la meitat de les verdures, directament congelades. Les saltem una mica i les retirem a un plat.

 

Repetim l’operació amb la resta de verdures i tornem a afegir al wok les verdures que havíem retirat. Afegim 2 dosis d’all i les tornem a saltar durant uns 4 minuts.

 

Un cop descongelades, afegim les gambes, 3 cullerades de cacauets, 1 rajolí de vi blanc, sake o mirin, i 2 cullerades de salsa de soja. Ho cuinem durant 3 o 4 minuts.

 

Retirem el wok del foc i muntem el plat. Afegim una mica de pebre i decorem amb sèsam torrat. Un viatge culinari!

 

Cuina Saltat oriental de verdures i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
He llegit la Política privacitat