Cebiche de cua de gamba amb alvocat

Cebiche de cua de gamba amb alvocat

Dificultat Baixa
25 min
Tercer plat
372 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 llimes
  • •   1 ceba vermella
  • •   Coriandre fresc
  • •   2 bitxos caiena
  • •   Oli d’oliva verge
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelem en un recipient amb reixeta les gambes i submergim en aigua l'alvocat en la seva mateixa bossa durant 25 minuts.

 

Coem les gambes en el suc de llima durant uns 15 minuts aproximadament, segons el gust.

 

Tallem la ceba a la juliana, piquem el coriandre i el bitxo caiena i, seguidament, afegim les gambes amb el suc de llima i ho barregem tot.

 

En un plat tapat procedirem a coure el blat de moro al microones i el deixem refredar.

 

Trossegem l'alvocat a daus.

 

Per últim, barrejarem tots els ingredients en un recipient conservant la seva temperatura freda, rectifiquem de sal i afegim un bon raig d'oli d'oliva.

 

Cuina Cebiche de cua de gamba amb alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits