Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Nigiri sushi de gamba
Deixa descongelar la gamba pelada gran en un colador o recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Renta l'arròs 3 vegades i escorre'l fins que l'aigua surti neta. Posa'l en una cassola i afegeix-hi el doble del seu volum d'aigua. Bull-lo a foc fort durant 1 minut i després continua la cocció a foc molt baix i tapat durant 10 minuts. Treu-lo del foc i deixa'l reposar 10 minuts més encara tapat. Finalment, afegeix-hi el vinagre, la sal, el sucre i una mica de wasabi, i deixa que es refredi abans d'utilitzar-lo.
Amb les mans mullades fes una petita bola d'arròs. Fes un tall al llarg de la gamba, obre-la i emmotlla-la sobre l'arròs donant-li forma allargada. Serveix el plat i acompanya'l amb salsa de soja, wasabi i el gingebre.
Que fàcil que és menjar bé