Nigiri sushi de gamba

Nigiri sushi de gamba

Sushi de gamba amb salsa de soja i gingebre. Un plat molt oriental!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g d’arròs de gra rodó
  • •   2 cullerades de vinagre d’arròs
  • •   1 cullerada de sucre
  • •   1/2 culleradeta de sal
  • •   Wasabi
  • •   Gingebre en conserva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la gamba pelada gran en un colador o recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Renta l'arròs 3 vegades i escorre'l fins que l'aigua surti neta. Posa'l en una cassola i afegeix-hi el doble del seu volum d'aigua. Bull-lo a foc fort durant 1 minut i després continua la cocció a foc molt baix i tapat durant 10 minuts. Treu-lo del foc i deixa'l reposar 10 minuts més encara tapat. Finalment, afegeix-hi el vinagre, la sal, el sucre i una mica de wasabi, i deixa que es refredi abans d'utilitzar-lo.

 

Amb les mans mullades fes una petita bola d'arròs. Fes un tall al llarg de la gamba, obre-la i emmotlla-la sobre l'arròs donant-li forma allargada. Serveix el plat i acompanya'l amb salsa de soja, wasabi i el gingebre.

 

Cuina Nigiri sushi de gamba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits