Rotlles crus de gambes i herbes fresques

Rotlles crus de gambes i herbes fresques

Recepta de rotllets amb gambes i herbes fresques, t’atreveixes a preparar-la?

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
275 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 escalunya, 2 bitxos frescos
  • •   125 ml de vinagre d´arròs, el suc de 2 llimes
  • •   12 fulles petites de paper d’arròs
  • •   60 g de cacauets torrats
  • •   3 branquetes de menta i 3 de coriandre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes a la nevera sobre un recipient amb reixeta. Introdueix-les 7 minuts en un bol amb vinagre i una culleradeta de sal. Escorre-les.

 

Pela l’escalunya i pica-la junt amb el bitxo. Barreja-la amb el suc de llimona dolça i l’all directament congelat, barreja-ho i afegeix-hi les gambes. Deixa-ho marinar durant 3-4 hores a la nevera fins que canviïn de color.

 

Per elaborar la salsa, posa el sucre, l’aigua, la salsa de soja i el líquid de marinar les gambes en un bol i remena-ho.

 

Passat el temps de repòs, submergeix una fulla de paper d’arròs en aigua calenta fins que s’estovi. Estén-la sobre la superfície de treball, col·loca algunes gambes a la part baixa de la fulla, afegeix-hi cacauets i fulles d’herbes fresques i enrotlla-la plegant els laterals cap a dins.

 

Serveix els rotllets obtinguts amb la salsa a part per sucar.

 

Cuina Rotlles crus de gambes i herbes fresques amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits