Gamba austral a l’estil oriental amb bolets silvestres i bròquil

Fondo La Sirena

Gamba austral a l’estil oriental amb bolets silvestres i bròquil

Vídeo recepta oriental de gamba amb bolets, bròquil i gingebre. T’atreveixes?

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
200 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 trosset (1 cm) de gingebre fresc
  • •   1 lliman dolça
  • •   40 ml d’oli d’oliva verge extra
  • •   4 branquetes de coriandre

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de gamba argentina en la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Cou el bròquil, directament congelat, en aigua bullent o al vapor durant 4 minuts; escorre’l i refreda’l amb aigua freda. Pela el gingebre i pica’l molt fi.

 

Escalfa l’oli en un wok o una paella gran i salta-hi els bolets, directament congelats, a foc molt fort durant 3-4 minuts. Afegeix-hi les gambes, l’all directament congelat, el gingebre i el bròquil, barreja-ho i salta-ho durant 3 minuts més.

 

Finalment, i sense parar de remenar, afegeix-hi la salsa de soja, unes gotes de suc de llima i una mica de coriandre trossejat.

 

Consell: no cal salar el plat, ja que la salsa de soja hi aporta el toc salat suficient. Pots convertir el plat en un àpat complet acompanyant-lo amb un bol d’arròs basmati.


 

 

Cuina Gamba austral a l’estil oriental amb bolets silvestres i bròquil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!