Spaghetti con frutti di mare

Spaghetti con frutti di mare

Spaghetti con frutti di mare

Espaguetis amb gambes, calamars i musclos. Molt fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   500 g de spaghetti
  • •   Orenga
  • •   Pebre
  • •   8 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   Vi Lledoner del nord
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una olla amb abundant aigua i sal pels spaghetti. Quan bulli, incorpora’ls i bull-los segons el temps de cocció indicat pel fabricant.

 

Descongela el calamar en el frigorífic, en un recipient amb reixeta. Asseca’l completament amb paper absorbent per tal que quedi daurat al saltar-lo. Escalfa una paella a foc mig/alt i salta’l durant 1 minut. Just abans d’acabar, afegeix-hi pebre mòlt i l’orenga. Reserva-ho.

 

Amb la paella calenta, afegeix-hi la juliana de verdures directament congelada. Salta-la un minut més, afegeix-hi una mica més d’oli si cal, i abaixa el foc. Afegeix-hi el sofregit, directament congelat, i l’aigua de mar. Quan el conjunt comenci a bullir, reincorpora el calamar i tot el seu suc. En cas de quedar massa dens, afegeix-hi aigua corrent fins a obtenir una textura de salsa. Cuina-ho a foc lent 4-6 minuts per tal que s’integrin tots els sabors. Quan faltin 2 minuts, afegeix-hi les gambes i els musclos, directament congelats, perquè es cuinin amb un lent xup-xup.

 

Per últim, presenta els spaghetti encara calents en un plat fondo i afegeix-hi la salsa de peix i marisc frutti di mare.

 

Vi recomanat: Lledoner del nord.

 

Cuina Spaghetti con frutti di mare amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits