Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Spaghetti con frutti di mare
Escalfa una olla amb abundant aigua i sal pels spaghetti. Quan bulli, incorpora’ls i bull-los segons el temps de cocció indicat pel fabricant.
Descongela el calamar en el frigorífic, en un recipient amb reixeta. Asseca’l completament amb paper absorbent per tal que quedi daurat al saltar-lo. Escalfa una paella a foc mig/alt i salta’l durant 1 minut. Just abans d’acabar, afegeix-hi pebre mòlt i l’orenga. Reserva-ho.
Amb la paella calenta, afegeix-hi la juliana de verdures directament congelada. Salta-la un minut més, afegeix-hi una mica més d’oli si cal, i abaixa el foc. Afegeix-hi el sofregit, directament congelat, i l’aigua de mar. Quan el conjunt comenci a bullir, reincorpora el calamar i tot el seu suc. En cas de quedar massa dens, afegeix-hi aigua corrent fins a obtenir una textura de salsa. Cuina-ho a foc lent 4-6 minuts per tal que s’integrin tots els sabors. Quan faltin 2 minuts, afegeix-hi les gambes i els musclos, directament congelats, perquè es cuinin amb un lent xup-xup.
Per últim, presenta els spaghetti encara calents en un plat fondo i afegeix-hi la salsa de peix i marisc frutti di mare.
Vi recomanat: Lledoner del nord.
Que fàcil que és menjar bé