Bocades de tonyina amb salsa de llima i soja

Bocades de tonyina amb salsa de llima i soja

Recepta de daus de tonyina amb salsa de soja i llima. Mmmm!

Dificultat Baixa
25 min
Entrant
325 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 cullerada de mostassa de Dijon
  • •   2 branquillons de coriandre
  • •   3 fulles de pasta brick
  • •   100 ml (10 cullerades) d’oli d’oliva
  • •   2 cullerades de suc de llima o de llimona
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la tonyina en una plata amb reixeta a la nevera. Deixa descongelar el julivert en un bol.

 

Renta les fulles de coriandre, eixuga-les amb paper de cuina, pica-les i barreja-les amb el julivert trossejat. Sala els daus de tonyina, unta’ls amb una mica de mostassa i amb el julivert i el coriandre.

 

Talla les fulles de brick en quadrats de 10 cm de costat i embolica-hi els daus com si es tractés d’un paquet.

 

Escalfa l’oli d’oliva en una paella petita i fregeix els bocins de dos en dos, tombant-los perquè s’enrosseixin de forma homogènia. Retira’ls amb unes pinces i deixa’ls escórrer sobre paper absorbent uns instants.

 

En un bol petit, barreja el suc de la llima amb la soja. Serveix els daus de tonyina amb la salsa.

 

Consell: Si t’agraden els sabors forts, substitueix la mostassa de Dijon per wasabi.

 

Cuina Bocades de tonyina amb salsa de llima i soja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits