Tempura de verdures

Tempura de verdures

Recepta de tempura de verdures. Deliciosa cuina japonesa!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
310 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalda els espàrrecs, les carxofes i el bròquil, directament congelats, i refreda'ls amb aigua i gel.

 

Després, barreja la farina de tempura amb aigua ben freda, fins i tot amb algun glaçó, i tira-hi un polsim de sal.

 

Talla els espàrrecs per la meitat, passa'ls per la pasta de tempura i fregeix-los amb oli ben calent. Fes el mateix amb la carxofa trossejada i el bròquil tallat a florons petits.

 

Cuina Tempura de verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits