Broqueta de gamba picant

Broqueta de gamba picant

Recepta de gambes amb salsa picant. Un plat exquisit!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
38 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 g de mantega
  • •   1 cullerada de sucre morè
  • •   1 cullerada i mitja de suc de llimona
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 bitxo
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes a la nevera, en un recipient amb reixa. Tot seguit, talla'ls el llom i treu-los el fil intestinal amb un ganivet.

 

Fon la mantega en una paella, salta l'all trossejat congelat i, després, afegeix-hi el sucre, el suc de llimona, el julivert, directament congelat, l'alfàbrega, el bitxo picat i una cullerada de salsa agredolça.

 

Remena la salsa perquè els ingredients s'hi barregin bé. Afegeix-hi les gambes, sala-ho tot al teu gust i deixa-ho a foc suau uns quants minuts. Com ja saps, el marisc s'ha de fer poc.

 

Prepara les broquetes punxant les gambes amb palets de fusta i el plat ja és a punt per servir.

 

Cuina Broqueta de gamba picant amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat