Tallarines d’arròs amb bolets

Tallarines d’arròs amb bolets

Recepta de tallarines d’arròs. Boníssim gust oriental!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
340 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Salta en un wok o en una paella ben grossa les gírgoles directament congelades amb una mica d’oli ben calent (et quedaran millor si les saltes en dues o tres tandes). Salpebra-les i reserva-les.

 

Encara al mateix recipient, salta les verdures i l’all directament congelats, primer a foc fort i, un cop descongelats, a foc baix, i deixa’ls coure 2 o 3 minuts més.

 

Mentrestant, bull les tallarines d’arròs amb aigua salada entre 3 i 5 minuts (mira el temps de cocció a l’envàs), deixa-les escórrer i afegeix-les al wok, barrejades amb les verdures i afegint-hi les gírgoles saltades.

 

Finalment, i sense deixar de remenar, afegeix-hi la salsa de soja i ja ho pots servir als plats.

 

Cuina Tallarines d’arròs amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits