Anelles de canana amb salsa de coco i gingebre

Anelles de canana amb salsa de coco i gingebre

Recepta d’anelles de calamar amb llet de coco, soja i gingebre.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   500 ml de llet de coco
  • •   75 g de gingebre fresc
  • •   150 g de germinat de soja
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les anelles de calamar col.locant-les en una escorredora dins la nevera el dia abans d'utilitzar-les.

 

Pela el gingebre, talla'l a làmines i, d'aquestes, fes-ne bastonets tan llargs com sigui possible. Reserva-ho.

 

Posa al foc una cassola amb una mica d'oli i, quan estigui calent, afegeix-hi els bastonets de gingebre i la soja, i deixa-ho coure uns 4 minuts. Treu-ho de la cassola i reserva-ho.

 

Dins la mateixa cassola, i aprofitant el mateix oli, salta les anelles de calamar fins que estiguin daurades. Tot seguit, afegeix la llet de coco, un punt de sal i deixa-ho coure 10 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi el gingebre i la soja que tens reservats, i deixa-ho coure 2 minuts més per acabar.

 

Cuina Anelles de canana amb salsa de coco i gingebre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits