Makisushi de salmó i tonyina

Makisushi de salmó i tonyina

Consells per fer un sushi casolà. Recepta de sushi pas a pas!

Dificultat Mitja
40 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g d’arròs de gra rodó
  • •   2 cullerades de vinagre d’arròs
  • •   1 cullerada de sucre
  • •   1/2 culleradeta de sal
  • •   Wasabi
  • •   4 làmines de nori
  • •   1 cogombre
  • •   Gingebre en conserva
  • •   Estoreta per fer sushi (makisu)
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la tonyina i el salmó a la nevera en un recipient amb reixeta.

 

Renta l'arròs 3 vegades i escorre'l fins que l'aigua surti neta. Posa'l en una cassola i afegeix-hi el doble del seu volum d'aigua. Bull-lo a foc fort durant 1 minut i després continua la cocció a foc molt baix i tapat durant 10 minuts.

 

Passat aquest temps, treu-lo del foc i deixa'l reposar 10 minuts més encara tapat. Finalment, afegeix-hi el vinagre, la sal, el sucre i una mica de wasabi, i deixa que es refredi abans d'utilitzar-lo.

 

Per fer el makisushi: talla el salmó i la tonyina a tires llargues; talla, també, l'alvocat i el cogombre a tires fines i llargues.

 

Posa una làmina de nori sobre l'estoreta de sushi, escampa per sobre una mica d'arròs i afegeix-hi el salmó o la tonyina i l'alvocat o el cogombre, fent la combinació que més t'agradi. Amb l'ajuda de l'estoreta, embolica el nori com si es tractés d'un caneló i deixa'l a la nevera una estona. Després, talla'l en 5 parts.

 

Serveix el plat i acompanya'l amb salsa de soja, wasabi i el gingebre en conserva.

 

Cuina Makisushi de salmó i tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits