Amanida de llamàntol, alvocat i meló

Amanida de llamàntol, alvocat i meló

Amanida d’alvocat, meló i llamàntol amb llima i mel.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 g d’enciams variats
  • •   1 meló Cantalup
  • •   1 llima
  • •   1 cullerada de mel
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llamàntols en una safata amb reixeta a la nevera. Submergeix els alvocats en aigua tèbia en el mateix envàs sense obrir fins que es descongelin.

 

Talla el meló per la meitat, elimina’n les llavors i talla’l en boles, amb l’ajuda d’una cullereta per fer boles, o en daus. Talla l’alvocat en rodanxes fines i ruixa’l amb unes gotes de la llima.

 

Separa les pinces del llamàntol, trenca-les i retira la carn. Talla la cua en 3 trossos.

 

Prepara una vinagreta barrejant la mel amb el suc de la llima restant, sal i pebre i afegeix-hi l’oli a poc a poc, batent-ho amb una forquilla.

 

Neteja l’enciam, asseca’l bé i distribueix-lo en 4 plats. Afegeix-hi les rodanxes de llamàntol i les pinces, unes rodanxes d’alvocat i les boletes de meló. Condimenta-ho amb la vinagreta de mel i llima i serveix-ho.

 

Cuina Amanida de llamàntol, alvocat i meló amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits