Cebiche de gamba i rap

Cebiche de gamba i rap

Recepta de ceviche de gambes i peix. Un plat molt refrescant.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba dolça
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 pebrot vermell
  • •   3 llimones
  • •   Enciams variats
  • •   Una mica de porradell
  • •   1 culleradeta pebre vermell dolç
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes i el rap en un colador o en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Neteja i talla els pebrots i la ceba a la juliana, és a dir, a tires fines. Talla la rodanxa de rap en porcions.

 

Barreja el rap i les gambes en una safata junt amb les hortalisses i el suc de les llimones, el pebre vermell dolç, la sal i el pebre. Deixa-ho a la nevera unes quantes hores.

 

Per presentar-ho, pots fer un llit d'enciams i posar el cebiche al mig. Decora-ho amb el porradell picat i amaneix-ho amb una mica d'oli d'oliva.

 

Cuina Cebiche de gamba i rap amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits