Won ton d’alls tendres, espàrrecs i gambes

Won ton d’alls tendres, espàrrecs i gambes

Recepta oriental de Won Ton amb gambes, soja i verdura.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   20 làmines de pasta Won Ton
  • •   Gingebre fresc
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Salta el remenat d’alls tendres, espàrrecs i gambes directament congelat en una paella o en un wok amb una mica d’oli ben calent. Passats 4 o 5 minuts ratlla-hi una mica d’arrel de gingebre amb un ratllador ben fi i afegeix-hi també unes gotes de salsa de soja, sal i pebre. Reserva-ho.

 

Estén les làmines de pasta Won Ton sobre la superfície de treball i posa una mica de remenat al mig de cada una. Unta les vores de la pasta amb una mica d’aigua, aixeca les puntes i enganxa-les formant unes bossetes tancades.

 

Col.loca els Won Ton en una cistella de bambú, que posaràs en una cassola amb una mica d’aigua al fons o en un wok, també amb una mica d’aigua sense que arribi a tocar el producte. Cou-ho al vapor amb la cistella de bambú tapada durant uns 10 minuts.

 

Es pot menjar acompanyat d’una mica de salsa de soja o d’una amanida d’enciams.

 

Cuina Won ton d’alls tendres, espàrrecs i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits