Amanida tropical d’escamarlans

Amanida tropical d’escamarlans

Amanida d’escamarlans, mango i alvocat pas a pas. Bo i sa!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de nous pelades
  • •   1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   150g d’enciam variat
  • •   1 llima
  • •   1 cullerada d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar l'alvocat en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda durant uns minuts, just abans de cuinar-los. Un cop descongelats, escorre’ls. Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs.

 

Talla l'alvocat en dauets, col·loca'l en un plat i ruixa'l amb una mica de suc de llima. Neteja i asseca l'enciam, talla'l en trossos regulars i introdueix-los en una enciamera.

 

En un bol barreja el suc de llima restant amb la mostassa, la salsa agredolça, sal i pebre i afegeix-hi l'oli verge extra a poc a poc, batent-ho amb una forquilla. Afegeix-ho a l'amanida i remena-ho.

 

Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran i cuina-hi els escamarlans per tandes durant 3 minuts donant-los la volta a mitja cocció. Sala'ls i serveix-los en plats individuals. Afegeix-los al costat de l'amanida i decora-ho amb nous.

 

Cuina Amanida tropical d’escamarlans amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits