Broqueta de mandonguilles amb salsa de coco

Broqueta de mandonguilles amb salsa de coco

Recepta de mandonguilles amb salsa de coco. Exòtica i deliciosa!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
580 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   250 g de ceba juliana la Sirena (No disponible)
  • •   500 g de mandonguilles la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   200 ml de llet de coco
  • •   2 pomes
  • •   40 g de panses
  • •   Pebre
  • •   Oli d’oli i sal iodada
  • •   4 pals de broqueta
Preparació Mostrar Mostrar

Ofega la ceba, directament congelada, amb una mica d’oli i, quan quedi transparent, afegeix-hi la poma pelada i tallada a dauets. Agrega-hi també les panses, sal, pebre i, finalment, la llet de coco.

 

Deixa-ho reduir entre 3 i 4 minuts fins a obtenir una salsa lleugerament espessa.

 

Per altra banda, fregeix les mandonguilles, directament congelades, amb abundant oli ben calent. Per que quedin ben cuinades de dins, deixa-les 3 minuts a foc fort fins que estiguin daurades i, després, 3 minuts més a foc més suau.

 

Posa-les sobre paper absorbent per retirar l’excés d’oli i, tot seguit, punxa- les amb el pal de broqueta i posa-les en un plat amb la salsa de coco.

 

Cuina Broqueta de mandonguilles amb salsa de coco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits