Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fideus d’arròs amb sípia i fonoll
Descongela les sípies el dia abans a la nevera damunt d'una reixa o escorredor, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
En una olla amb aigua i sal posa a bullir els fideus d'arròs 6 minuts, refreda'ls amb aigua freda i escorre'ls. Renta el fonoll i talla'l a tires. Reserva-ho.
Talla la sípia a daus de mida mitjana. En una cassola amb una mica d'oli ben calent salta la sípia i retira-la. En el mateix oli posa-hi l'all i la ceba, directament congelats, a foc baix.
Deixa-ho coure 5 minuts i afegeix-hi el fonoll tallat a tires juntament amb la sípia i un raig de vi blanc. Deixa-ho coure uns 15 minuts.
Talla a quarts les olives negres sense pinyol. Barreja els fideus d'arròs que tens reservats i el julivert, directament congelat, amb la sípia estofada, i deixa-ho coure uns 2 minuts més perquè els fideus s'escalfin i el julivert doni color a tota l'elaboració.
Que fàcil que és menjar bé