Fideus d’arròs amb sípia i fonoll

Fideus d’arròs amb sípia i fonoll

Recepta de fideus d’arròs xinesos. Tasta la cuina oriental!

Dificultat Mitja
30 min
Primer plat
390 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de fideus d’arròs
  • •   100 g de fonoll fresc
  • •   80 g d’olives negres sense pinyol
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   Oli d’oliva i sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les sípies el dia abans a la nevera damunt d'una reixa o escorredor, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una olla amb aigua i sal posa a bullir els fideus d'arròs 6 minuts, refreda'ls amb aigua freda i escorre'ls. Renta el fonoll i talla'l a tires. Reserva-ho.

 

Talla la sípia a daus de mida mitjana. En una cassola amb una mica d'oli ben calent salta la sípia i retira-la. En el mateix oli posa-hi l'all i la ceba, directament congelats, a foc baix.

 

Deixa-ho coure 5 minuts i afegeix-hi el fonoll tallat a tires juntament amb la sípia i un raig de vi blanc. Deixa-ho coure uns 15 minuts.

 

Talla a quarts les olives negres sense pinyol. Barreja els fideus d'arròs que tens reservats i el julivert, directament congelat, amb la sípia estofada, i deixa-ho coure uns 2 minuts més perquè els fideus s'escalfin i el julivert doni color a tota l'elaboració.

 

Cuina Fideus d’arròs amb sípia i fonoll amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits