Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tàrtar de tonyina
Descongela les rodanxes de tonyina a la nevera, en una safata amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Un cop descongelades, treu les possibles espines i pica la tonyina amb un ganivet a trossos ben petits. Per altra banda, pica els cogombres, la ceba, les olives, les tàperes i l'ou dur.
Barreja els ingredients picats i afegeix-hi la sal, el pebre i l’alfàbrega trossejada junt amb una mica de suc de llimona, salsa de soja i oli d’oliva.
Deixa-ho refredar a la nevera. Ho pots servir donant-li forma amb un motlle i acompanyat de pa torrat.
En només 15 minuts, tens un plat ple d'avantatges nutricionals, que t’aporta omega-3 i omega-6 d’una forma natural i molt apetible per aquests dies d’estiu.
Que fàcil que és menjar bé