Tàrtar de tonyina sense alvocat

Tàrtar de tonyina sense alvocat

Guia per fer un tàrtar de tonyina (sense alvocat) pas a pas.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
540 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   25 g de tàperes
  • •   2 cogombrets en vinagre
  • •   30 g d’olives negres
  • •   1 ou dur
  • •   1 ceba de Figueres
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   Suc de llimona
  • •   Pebre blanc
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de tonyina a la nevera, en una safata amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Un cop descongelades, treu les possibles espines i pica la tonyina amb un ganivet a trossos ben petits. Per altra banda, pica els cogombres, la ceba, les olives, les tàperes i l'ou dur.

 

Barreja els ingredients picats i afegeix-hi la sal, el pebre i l’alfàbrega trossejada junt amb una mica de suc de llimona, salsa de soja i oli d’oliva.

 

Deixa-ho refredar a la nevera. Ho pots servir donant-li forma amb un motlle i acompanyat de pa torrat.

 

En només 15 minuts, tens un plat ple d'avantatges nutricionals, que t’aporta omega-3 i omega-6 d’una forma natural i molt apetible per aquests dies d’estiu.

 

Cuina Tàrtar de tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits