Txop suei de gambes

Txop suei de gambes

Recepta de gambes amb wok de verdures, en 20 minuts!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 pebrot vermell
  • •   Gingebre
  • •   Farina
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sucre
  • •   Sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda i escorre-les. En una paella amb oli ben calent, salta les gambes i reserva-les.

 

A la mateixa paella, salta els pebrots i la ceba tallats a daus grossos durant 5 minuts. Després, afegeix-hi els espàrrecs, les pastanagues i l'all trossejat directament congelats, deixa-ho coure 5 minuts més i abaixa el foc.

 

Mentre les verdures es van coent, pela les gambes i posa a bullir els caps i les pells amb una mica d'aigua. Tot seguit, agrega a les verdures una mica de gingebre tallat, un polsim de sucre i de farina, una mica de salsa de soja i el suc de les closques de les gambes colat. Rectifica de sal i pebre, torna a afegir-hi les gambes, escalfa-ho tot junt i serveix-ho al plat.

 

Cuina Txop suei de gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat