Calamar farcit sobre verdures thai

Calamar farcit sobre verdures thai

Calamar farcit sobre verdures thai

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

- Retira els interns de l'calamar de la seva beina. Retira la ploma de l'interior de cada beina i separa les potes de l'calamar de la resta dels interns fàcilment amb unes tisores.

- Talla les cebes tendres un parell de dits més llargues que els calamars. Escalfa una paella o planxa a foc mitjà i daura les cebes tendres senceres un parell de minuts. Aparta.

- Afegeix un pessic de curri, sal i pebre a les cebes tendres. Enrotlli en un full d'enciam i introdueix dues dins de la beina de l'calamar. Reserva.

- Introdueix les patates rústiques directament congelades a un recipient apte per a microones. Regenera el temps i potència indicat a l'envàs.

- Escalfa una cassola baixa a foc. Dora la samfaina de verdures directament congelat a foc mitjà-alt 2 min.

- Baixa el foc i afegeix els glaçons d'all picat, 3 grills de llima, el gingebre ratllat i la resta de l'curri. Ofega 1 minut i afegeix la llet de coco. Corregeix de sal i cuina a foc lent 3-4 minuts.

- Un cop completament cuinades afegeix les patates tallades en meitats i el coriandre picat.

- Escalfa una paella ampla a foc mitjà. Salpebrar els calamars farcits i les potes: cuina'ls 1 minut per cada costat (total 3) perquè es daurin, només amb oli d'oliva. Apaga el foc, tapa i deixa'ls en repòs 1-2 minuts més perquè s'acabin de cuinar bé al centre.

- Presenta les verdures guisades en un plat fons. Talla el calamar en 2-3 seccions i presenta-les sobre de les verdures. Només una mica més de coriandre picat sobre.

Cuina Calamar farcit sobre verdures thai amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits