Llom de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby

Llom de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby

Llom de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby

Vídeo recepta de lloms de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby, pas a pas!

Dificultat Baixa
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   12-16 patates baby rostides
  • •   2-3 branques de menta fresca
  • •   Sal
  • •   Pebre negre
  • •   15 g de mantega
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Brots de pèsol i pebre rosa per decorar
Preparació Mostrar Mostrar

Sumergeix els lloms de salmó uns minuts, en aigua freda en el seu propi envàs.
Escalfa les patates al forn, preescalfat a 200 °C, durant 15 minuts.
Bull els pèsols directament congelats i la menta en abundant aigua amb sal, durant 3 minuts. Escorre, tritura i condimenta amb sal i pebre al gust.
Agrega la mantega en calent, remou per a integrar i reserva.
Cuina el salmó, prèviament salpebrat, en una planxa untada amb oli, uns 2 minuts per cada costat.
Serveix el salmó sobre un llit de puré de pèsols i menta. Acompanya de patates baby i decora amb brots de pèsol i pebre rosa.

Cuina Llom de salmó amb puré de pèsols, menta i patates baby amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits