Magret d'ànec amb salsa de pedro ximénez, espirals de patata i carxofes saltades

Magret d'ànec amb salsa de pedro ximénez, espirals de patata i carxofes saltades

Magret d'ànec amb salsa de pedro ximénez, espirals de patata i carxofes saltades

Vídeo recepta Magret d'ànec amb salsa de Pedro Ximénez, espirals de patata i carxofes saltades, pas a pas!

Dificultat Mitja
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   5 g de farina de blat
  • •   40 ml vi Pedro Ximénez
  • •   200 ml brou de carn
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
  • •   Pebre negre molt
Preparació Mostrar Mostrar

-Descongela el magret d’ànec submergint-lo en aigua freda en el seu propi envàs.
-Un cop descongelat, talla la capa grassa del magret en forma de rombe sense arribar a la carn. Assaonar per totes dues cares. Reservar. Ofega la ceba en una paella amb oli. Agrega el Pedro Ximénez i deixa evaporar l’alcohol a foc fort. Incorpora la farina, remou per a torrar lleugerament. -Afegeix el brou de carn i salpebra. Deixa coure 5 minuts. Marca les pastanagues baby en una paella amb oli i una mica de salsa durant 2-3 minuts o fi ns que estiguin al dente. Marca els magrets d’ànec en una paella àmplia durant 8 minuts, començant per la part grassa i voltejant a mitja cocció. -Retira, embolica en paper d’alumini i deixa reposar 10 minuts. Mentrestant, cuina els espirals de patata al forn a 200 °C durant 10 minuts i salta les carxofes 8 minuts, en una paella amb oli a foc fort. Lamina els magrets i serveix amb la salsa, els espirals de patata, les carxofes i les pastanagues saltades.

Cuina Magret d'ànec amb salsa de pedro ximénez, espirals de patata i carxofes saltades amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits