Pop a la planxa amb parmentier de patata

Pop a la planxa amb parmentier de patata

Pop a la planxa amb parmentier de patata

Vídeo recepta de pop a la planxa amb parmentier de patata, pas a pas!

Dificultat Mitja
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de patata a daus
  • •   75 g de mantega
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   Sal
  • •   Nou moscada
  • •   Pebre vermell dolç
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Micro mesclum i flors comestibles per a decorar
Preparació Mostrar Mostrar

-Descongela el pop submergint-lo en aigua freda en el seu propi envàs.
-Cou al vapor les patates durant uns 12 minuts. Passa-les pel passapuré.
-Agrega sal i nou moscada al gust, mantega i nata líquida i remou per a integrar bé.
-Escalfa les potes de pop en una planxa amb una mica d’oli.
-Serveix el pop sobre el llit de parmentier, empolvora amb pebre vermell dolç i rega amb oli d’oliva verge extra. Decora amb micromesclum i flors comestibles.

Cuina Pop a la planxa amb parmentier de patata amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits