Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Suquet de rap
Descongela les rodanxes de rap a la nevera, col·locades en una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal durant uns minuts abans de cuinar-los.
Marca el rap a foc fort fins que prengui color i reserva’l.
Ofega (a foc baix) l'all congelat en una cassola amb oli d'oliva abundant. Agrega-hi el tomàquet, directament congelat, abans que l'all agafi color i deixa-ho que cogui durant dos minuts. Agrega-hi les patates tallades a làmines fines, cobreix-ho amb aigua i deixa-ho bullir 2 minuts.
Disposa les rodanxes de rap per sobre de les patates i una mica submergides en el brou. Agrega-hi sal i deixa-ho coure 5 minuts. Quan faci 3 minuts que bull, posa-hi els escamarlans entremig del rap fins que la patata sigui tendra. Recorda que el xup-xup ha de ser fort. Agrega-hi el julivert congelat i serveix-lo.
Que fàcil que és menjar bé