Suquet de rap

Suquet de rap

Suquet de rap

Sopa de peix i marisc casolana amb tomàquets pelats.

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de patates
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Oli d’oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de rap a la nevera, col·locades en una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal durant uns minuts abans de cuinar-los.

 

Marca el rap a foc fort fins que prengui color i reserva’l.

 

Ofega (a foc baix) l'all congelat en una cassola amb oli d'oliva abundant. Agrega-hi el tomàquet, directament congelat, abans que l'all agafi color i deixa-ho que cogui durant dos minuts. Agrega-hi les patates tallades a làmines fines, cobreix-ho amb aigua i deixa-ho bullir 2 minuts.

 

Disposa les rodanxes de rap per sobre de les patates i una mica submergides en el brou. Agrega-hi sal i deixa-ho coure 5 minuts. Quan faci 3 minuts que bull, posa-hi els escamarlans entremig del rap fins que la patata sigui tendra. Recorda que el xup-xup ha de ser fort. Agrega-hi el julivert congelat i serveix-lo.

 

Cuina Suquet de rap amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits